keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Salainen paheMinun on vaikea vastustaa kirjoja.
Tässä viimeisin ostokseni.

printti & pisto

Tupu Mentu, Tiina Mikkelä, Ulla Paakkunainen
Otava,2009
ISBN: 978-951-1-22335-1

Tule inspiraatio, tule!

5 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Omaan saman paheen :) Tuo kirja olis kiva saada omaankin hyllyyn.

Emmi kirjoitti...

Ihania leimasimia! Tulipas mieleen, että tarvisisin lisää... :)

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Jaan tämän paheen. Hyväksi ja huonoksi onnekseni työni pulesta saan ostaa kirjoja aimo alennuksin, ja voit kuvitella että ostan kanssa. Niitä on ripoteltuna joka huoneeseen kotona.

-L- kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu myös yksi kirjaintoilija. Välillä tulee hankittua useampi kerrallaan ja välillä pidän (pakottaudun pitämään) tietoisen tauon kirjojen ostamisesta. Kirjat ovat yksi antoisimmista inspiraation lähteistä.

Black on White kirjoitti...

Anis - Tämä on aika kiva kirja. En tiedä onko sinulle tuttu sellainen kirja kuin Printtejä! Sen on kirjoittanut Lotta Jansdotter. Esittelin sen täällä joskus aiemmin ja pidin myös siitä. Tämän päädyin ostamaan itsellenikin, kun tässä käydään myös pistot läpi.

Emmi - Miten minustakin tuntuu siltä, että leimasimia ei voi koskaa olla liikaa. Vai voiko?

Eilen tänään huomenna - Kiva kuulla, etten ole ainoa. Olen vähän kade työsuhde-edustasi :) Mukavaa, että pistäydyit täällä!

L - Eräänlaista kirjalakkoa olen yrittänyt minäkin, huonolla menestyksellä. Ostaessa uutta mietin monesti, että voinhan luopua jostakin vanhoista kirjoista, joita en enää tarvitse. Petän kuitenkin itseäni. En minä osaa luopua vanhoistakaan. Kaikki ovat omalla tavallaan rakkaita.

Iloista viikkoa kaikille!

Related Posts with Thumbnails