keskiviikko 11. marraskuuta 2009

You never know what can you find


Viime kertaisella Tallinnan matkalla satuin kulkemaan mielenkiintoiselle sisäpihalle, josta lähti portaat maan alle.

Last time in Tallinn, I just walked to the interesting internal courtyard and saw staircase which led under the ground. 


Tämä tila oli dominikaanien luostarin yhteydessä ja täynnä myytäväksi tarkoitettua grafiikkaa ja erilaisia maalauksia. Sisustus oli vanhaa ja suuressa takassa paloi tuli. Olin myyty.

This place was part of Dominican monastery and there was a lot of graphics and paintings on sale. Decor was old and fire was burning in the fireplace. I was speechless. 


Samalla tein ystäväni kanssa kierroksen luostarin puolella. En voinut olla miettimättä, kuinka kylmä siellä on ollut joskus asua. 

We also made a little round in the monastery at the same time. I couldn't help wondering how cold there has been to live.


Müürivahe 33, Tallinn, 10140
Phone +3725112536


Taiteilijan näkemys sisäpihasta. Yhä harmittelen sitä, miksen ymmärtänyt ostaa enempää hänen töitänsä.

Artist's impression of the internal courtyard. I still regret why I didn't understand to buy more his arts. 

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Upean näköinen paikka! Vaikuttaa juuri sellaiselta, josta itse en haluaisi lähteä kulumallakaan pois. Ja tuo taiteilijan näkemys pihasta on todella kaunis!

Black on White kirjoitti...

Minä yllätyin itse todella suuresti. Jos sinulla on mahdollisuus käydä tuolla, varaa reilusti aikaa. Taiteilijoiden töitä oli runsaasti tarjolla.
Tämä kuva miellytti minua suuresti. Se erottui joukosta juuri väriensä perusteella, monet olivat huomattavasti kirkkaampia. Tässä oli jotakin tiettyä salaperäistä vetovoimaa, näin vain tämän kuvan kaikkien keskellä.

Related Posts with Thumbnails