torstai 19. marraskuuta 2009

Time runs
Viikot kuluvat joutuisasti. Tämä viikko erityisesti. On pimeää, kun aamulla lähtee kotoota ja pimeää takaisin tullessa.

The weeks go so quickly. This week especially. It's dark when I leave home in the morning and dark when I come home after workMaalaisunelma-lehdessä fiilisteltiin jo joulua. Musta puhvelinnahkainen muistikirja on erityisesti mieleeni. Ja aukeaman pitkävartiset villasukat innostivat taas neulomaan.

There were already Christmas feelings in the 'Maalaisunelma' magazine. I fell in love with black leather notebook. And long wool socks inspired me to knit again.Viime vuonna tein lahjaksi valkoisia pitkävartisia palmikkosukkia. Nämä ovat minulle itselleni.
Sukkien malli löytyy täältä. Toteutettu Seitsemän Veljestä langasta, jolloin mallia on jouduttu jonkin verran muuttamaan.

Last year I made long white wools socks as a Christmas gifts. These are just for me.
Pattern can be found here. I use ' Seitsemän Veljestä' yarn and that's why I had to change the pattern a little bit.

8 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Oh, kauniin nækøinen kalenteri. Kenen valmistama se on? Pitæisi løytææ itsellekkin uusi, eihæn tæssæ vuotta enææ paljoa ole jæljellæ. :)

Anonyymi kirjoitti...

I love how you stated something sad, "it's dark when I go to work and dark when I come home" but romanced it so the thought wasn't depressing. bravo :)

Ansku kirjoitti...

Minua on alkanut ahdistaa juuri tuo pimeys. Huomaan sen vaikuttavan minuun fyysisesti niin voimakkaasti, että varmaan täytyy kohta hankkia kirkasvalolaite tai jotain...

Tosi kauniit sukat tulossa. Itsellänikin on juuri puikoilla tuota samaa seiskaveikan sävyä, mutta siitä tulee lapaset! :)

Black on White kirjoitti...

Emmi - Se on Day Birger et Mikkelsenin ja todella kauniin näköinen. Lehden mukaan se olisi saatavilla Textil Kompanilta. En ole kyllä vielä koskaan törmännyt siihen missään. Ja varmaan tästä syystä se kiinnostaakin niin kovasti. Minulla on tapana ihastua johonkin sellaiseen, mitä todella vaikea hankkia...

Chicago City Girl - Still dark here and no snow at all. How's there?

Ansku - Minä rakastan suunnattomasti talvea, pakkasta, lunta ja sitä "toisenlaista" pimeyttä. On mukava olla sisällä, sytytellä kynttilöitä, lukea ja viettää aikaa ystävien kanssa, mutta tämä pimeys tekee minut hulluksi. Valokuvauskin on pakko jättää viikonloppuun, koska kuvista tulee pimeällä ja keinovalossa rumia. Ja koirat kantavat lenkkipolulta siinä määrin hiekkaa, että kohta saa tehdä hiekkakakkuja eteisen lattialla. Kyllä, minä putsaan koirat aina lenkin jälkeen ja siivoan monta kertaa viikossa, mutta mikään ei riitä! Tule jo talvi, ihan oikeasti.

Black on White kirjoitti...

Ai niin Ansku - Tuo langan väri on tosi passeli. Aika moni muukin on pitänyt siitä. Itse osti pari kerää kauppareissulla ja seuraavalla kerralla piti ostaa pari lisää, mutta koko hylly oli tyhjä! Toivottavasti tulee pian lisää, sillä kummityttöni tilasi samasta sävystä säärystimet.

Kaylovesvintage kirjoitti...

sounds good..
so in Denmark the got the pig for christmas , in Sweden the goat and what the got in Finland???

Black on White kirjoitti...

Hi Kay, we have also pigs, and turkeys too.

Anonyymi kirjoitti...

Voi tietääkö kukaan mistä tuon Day Birger et Mikkelsenin ihastuttan muistikirjan löytäisi? En nyt pääsen siitä yli ennen kuin olen sen jostain käsiini saanut... Hyvää joulun odotusta kaikille!

Related Posts with Thumbnails