sunnuntai 29. marraskuuta 2009

The First Sunday of AdventAdventus humiliationis
Ensimmäinen adventtisunnuntai, nöyrtymisen adventti
Sytytettävä kynttilä symbolisoi odotusta

Viikonloppu on vierähtänyt mukavissa merkeissä; pikkujoulut ja pientä valmistautumista itse jouluun jo. Yhä saa kulkea kumisaappaat jalassa, ei vielä merkkejä lumesta. Ensimmäinen adventtikynttilä syttyi tänään.

Iloista sunnuntai-iltaa!


Weekend has been very nice and comfortable; Christmas party and some preparing for the Christmas itself. I'm still walking in rubber boots, no signs of snow. I lit the first advent candle today.

Have a wonderful Sunday evening!

4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Voi miten kauniit adventtikynttilät. Itsellä jäi sellainen sytyttämättä, kun adventti meni ohi siirtyessä paikasta A paikkaan B (taas olen miehen luona opiskelupaikkakunnallaan).

Ehkä sen voisi kuitenkin sytyttää jälkikäteen..? Tai muuten vain sytyttää kynttilän. Valoa ei ainakaan ole liikaa, kun keskellä päivääkin joutuu sytyttämään kaikki lamput nähdäkseen silmukat puikoilla! Tule jo, lumi!

Jennifer Lee kirjoitti...

can't believe we're already headed into december of 09 and still no snow. the images you have of your candles are fantastic. they look so somber.

Black on White kirjoitti...

Kiitos Ansku! Nämä taitavat olla minullakin ensimmäiset adventtikynttilät kautta aikojen, vaikka kynttilöistä muuten pidänkin.

Ilman muuta niitä voi sytyttää myöhemminkin! Ja mitä lähemmäs jouluaattoa mennään, sitä lähemmäksi käy vuoden pimein aika. Silloin varsinkin tarvitaan paljon valoa!

Minä huomaan koko ajan tarvitsevani enemmän valoa. Yksinkertaisesti huonossa valossa on ikävä työskennellä. Ja joo, viikonloppuna tuli myös tihrustettua silmukoita puikoilla, kun piti "tunnelmavalaistuksessa" yrittää kutoa!

Thank you Jennifer! I have heard that it's getting colder end of this week. Can't wait! If only we all can get the white Christmas!

COCO kirjoitti...

Ihania tunnelmallisia kuvia!! Kauniita! <3

Related Posts with Thumbnails