tiistai 16. kesäkuuta 2009

Väännetään rautalangastaOstin muutamia viikkoja sitten eripaksuisia rautalankoja tarkoituksena saada niistä jotakin hauskaa aikaiseksi. Ideoita oli mielessä moniakin, mutta niiden toteutus ontui. Paksun langan vääntely ei onnistunut haluamallani tavalla ja lopulta syntyi vain yksinkertaisia sydämiä. Langat odottavat yhä uutta inspiraatiota.I bought a few weeks ago several thicknesses of iron wires aim to make something funny from them. I had many ideas in my mind but the implementation doesn't work. I wasn't at my best twisting thick wire and finally I made only simple heart shapes. 
Wires are still waiting for new inspiration.

7 kommenttia:

Sofi kirjoitti...

Oohh! Ihania sydämiä!!! Tulin vastavierailulle ja tulen kyllä jatkossakin käymään kylässä blogissasi!
Hyvää juhannusta!

Juste kirjoitti...

hhh, the hearts are amazing, very beautiful! i want to try to make something similar:)P but I see that the bending of iron wires is not the easiest task for a small woman:)

purple area kirjoitti...

Thanks for your comment on my blog, and I would love to be on your blogroll!

sweetly lovely afternoon kirjoitti...

your hearts are beautiful. be patient, the inspiration will come and lovely creations will follow.

blessings:)

A home far away kirjoitti...

What a lovley blog you have!

Hugs a Swedish woman in Singapore

jeera kirjoitti...

Juu, itsekin ole viimeaikoina ostanut sitä sun tätä väkerreltävää, mutta aina on jotenkin tökkinyt kun olen hommiin ryhtynyt. Inspis oikuttelee, mutta ei se mitään, alitajunnassa käy porina!

Ansku kirjoitti...

Yksinkertainen on kaunista!

Mullakin on enemmän kuin tarpeeksi materiaalia odottamassa inspistä. Silti ostan aina lisää, vaikken ole edellisille tehnyt vielä mitään... :D

Related Posts with Thumbnails