tiistai 24. helmikuuta 2009

Virtaa täynnä

Eilen kävin ostamassa tarvikkeita pientä maalausprojektiamme varten ja tänään on jo sormet maalissa tehty esivalmisteluja.
Löysin myös aivan ihanan naulakon, mutta petyin kovasti, kun tulin kotiin. Naulakko on sellainen, joka ripustetaan oven päälle ja tietenkin kaikki kodin ovet ovat niin paksuja, ettei tämä istu yhteenkään. Kaupassa vielä suunnittelin, että naulakko olisi juuri passeli vaatehuoneen oveen. Saisi kiireessä ripustettua vaatteet naulakkoon. Mutta ei, kun ei.


Yesterday I bought some supplies for ours small painting project. Today I have done some preliminaries and my fingers are already painted.
I also found the absolutely wonderful wardrobe but when I came home I was very disappointed. The wardrobe is that kind of which hung over the door and of course all the doors at home are so thick that this does not fit any of them.


3 kommenttia:

Rabbit and the Duck kirjoitti...

Can't wait to see your finished project - I love those little IKEA drawers!
Sorry to hear about the wardrobe : (

"Kantriina" kirjoitti...

Miekin täällä odottelen kuvia siun valmiista maalausprojekteista :)
Kyllä ottaa varmasti pattiin tuo naulakko... saisikos sitä venyteltyä johonkin suuntaan... Taisi olla huono idea :/
Toivottavasti löydät vielä naulakon, joka on justiinsa passeli teidän oviin :)

Black on White kirjoitti...

Rabbit and the Duck - Thanks, maybe I have better luck next time and I'll find some special wardrobe.
I really like these drawers too! Try to finish my works soon that I can show them to you.

Kantriina - Kiirettä on pitänyt. Maalausprojektit ovat valmiit, mutta muut vaiheet vielä kesken. Onneksi viikonloppu on edessä.
Minä mietin "venytysjuttuja" myös naulakolle, mutta ei tunnu oikein mikään auttavan. Todella sääli. Kerrankin löytyi jotain mieleistä ja sellainen malli, ettei tarvitsisi ovia porailla naulakon kiinnittämiseksi. Ehkä luvassa on vielä jotakin parempaa...

Related Posts with Thumbnails