torstai 4. joulukuuta 2008

Viikon villitys


Eilen pääsin ystävän matkassa pistäytymään aina yhtä ihastuttavassa Savi-Heinä Puodissa. Voi kuinka paljon kaikkea ihanaa siellä on; askartelutarpeita, kankaita, keramiikkaa, kuivakukkia, värejä, kynttilöitä, lahjatavaraa ja paljon muuta. Minulla ei ollut tällä kertaa erityisesti mietittynä muuta ostettavaa kuin kipsijauhe, mutta innostuin suunnattomasti leimasimista ja jo kotimatkalla harmittelin, kun en ostanut kasviaiheista leimasinsarjaa. Täytyy tehdä uusi käynti mahdollisimman pian. Innostavan myyjän opastuksella löytyi muitakin kotiintuomisia. Niiden tuotokset esittelen myöhemmin, kun olen ennättänyt askarrella. Sormet jo syyhyää.
Valokuvaus on viime päivinä jäänyt vähälle. Olen edelleenkin reissussa ja kameran laturi tietenkin kotona, toivottavasti saan sen viikonlopuksi. Tänään satoi räntää. Loppuviikoksi on onneksi luvattu pakastuvaa. Kunpa itsenäisyyspäivänä olisi kaunista. Silloin on hyvää aikaa kuvata. Juhlapäivä, kun sattui suunnittelemalleni ostospäivälle. Sisustuskaupat jäävät toiseen kertaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oh, what beautiful stamps!
There are so many wonderful stamps to buy. A few days ago I found an e-shop and a lot of things that I wanted to buy. Fortunately I bought nothing - I had been in a turmoil ;o)

A wonderful silent 2. sunday in advent!
Manou

Related Posts with Thumbnails