tiistai 16. joulukuuta 2008

Odotus

Odottavan aika on pitkä. Olen lukenut jostakin, että tutkitusti se tuntuu seitsemän kertaa pidemmältä kuin aika yleensä. Tänä aamuna kuuntelin työmatkalla radiota ja juontajat keskustelivat siitä, kuinka ihmiset aina odottavat jotakin: viikonloppua, joulua, talvilomaa, yhteistä aikaa, mitä vain. Huomaan itsekin lukeutuvani näiden ihmisten joukkoon. Monesti odotan tulevaa viikonloppua ja sitä, että olisi enemmän aikaa läheisille ja vastavuoroisesti enemmän aikaa omiin puuhiin.


Tällä hetkellä odotan joulua. Salaa. Aivan kuin se sillä tavalla kestäisi odotettua pidempään. Tuntuu aina yhtä harmilliselta, kun joulunpyhät kuluvat niin joutuisasti. Joka hetkestä pitäisi vain osata nauttia.


Kuvat on otettu itsenäisyyspäivän kyläilyreissulta veljeni luota. Erityisesti vanha uuni on mieleeni. Se todella on vanha, hyvin säilynyt ja edelleen toimintakunnossa. Suorastaan sympaattinen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hi Piia!
The last days were very busy!
Thanks for your lovely comment!!
Oh, I know, it's not so easy to understand everything in my blog, although there is a translater from google. But it's too funny, reading how he's translating sometimes. And my english is not the best, so I cannot write everything in english.
For me it is easier to understand english as to translate my thoughts into it.
By the way - I can't understand one of your words in your blog :o(. I wish, I could...but I like the image to hear the words, the sound of the tongue and I love your pictures.
I don't know if I will have the time to return before christmas. So I wish you a Hyvää Joulua!!!

Hugs,
Manou

Related Posts with Thumbnails