sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Ystävät hoi!


Minulta varastettiin eilen käsilaukku ja sen myötä myös matkapuhelin. Minulla ei ole kenenkään puhelinnumeroita tallessa, vain osan perheenjäsenten numeroista muistan ulkoa. Olkaa niin ystävällisiä ja lähettäkää numeronne sähköpostiini etunimi.sukunimi@kolumbus.fi. Se on nyt myös toistaiseksi ainoa tapa tavoittaa minut, sillä matkapuhelinliittymäni on suljettu. 
 

Sen verran on sanottava, ettei ihmisten röyhkeydellä ole mitään rajaa. Tapaus sattui keskellä kirkasta päivää. Käsilaukku oli autossa, ja minä vieressä juoksuttamassa koiria. Alue on vilkkaasti liikennöity. Ei edes riittänyt, että autosta rikottiin sivuikkuna, myös tuulilasi oli täytynyt rikkoa. Aivan käsittämätöntä!

Kiitos perheenjäsenille ja läheisilleni kaikesta avusta ja lohdutuksesta. Suklaa on tänään maistunut erityisen hyvältä!

4 kommenttia:

ElsaIlona kirjoitti...

Voi ei. Todella kurjaa.

Halaus ja virtuaalisia lisäsuklaapaloja!

Ansku kirjoitti...

Onpa törkeyden huippu! Toivottavasti karman laki löytää syyllisen jossain vaiheessa.

Black on White kirjoitti...

Kiitos Ansku ja Ilona!

Minä toivon myös, että oikeus tapahtuu tässäkin asiassa. Aivan suunnattomasti vaivaa ja mielipahaa, rahallisista menetyksistä puhumattakaan. Omaa tyhmyyttä ja huonoa tuuria. Kyllä tuli eilen illalla muutama kirosana päästettyä ja kyynel vieritettyä, kun ruuvasin kodin oveen varmuusketjua.
Yläkertaan kiitos kuitenkin siitä, että nämä menetykset ovat rahalla korvattavissa.

Katja kirjoitti...

Voi kamala, todella inhottavaa! Suklaa ja läheisten tuki on varmasti tuollaisen jälkeen tarpeen. Toivotaan pikaista karman lain lankeamista tekijälle!

Related Posts with Thumbnails