sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Kirjojen ystävilleJos tälle päivälle ei ole vielä ohjelmaa, niin piipahda Kirja-messuilla. Samaan aikaan on myös Musiikki- ja Ruoka&Viini-messut. Kaikkea hyvää yhdelle päivälle ja yhdellä kertaa. 

Messut avoinna 10-18, liput aikuisilta 13 €. 

Itse kävin paikan päällä eilen. Tapasin rakkaan ystäväni, menin sekaisin kirjapaljoudesta, nautin italialaisista herkuista ja suussa sulavasta suklaasta. Pahimpaan ruuhka-aikaan ihmisiä oli aivan liikaa. Välillä olo oli kuin yrittäisi uida vastavirtaan. 

Tänään nautin vastavuoroisesti rauhallisesta sunnuntaista, uusista kirjahankinnoista ja vihdoin ja viimein iki-ihanasta Irinasta.   

3 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

En ole kerennyt vielä uutta Irinaa kuuntelemaan, mutta innolla odotan, että saan levyn käsiini. Odotukset ovat korkealla. :)

Neiti Nimetön kirjoitti...

Tällaisille kirjamessuille olisi joskus huippu päästä! Ehkä ensi vuonna...?

Black on White kirjoitti...

Hei Emmi, levy pitää kuunnella kunnolla pariin kertaan läpi. Kappaleet ovat ainakin itselleni uusia, muutamaa "hittiä" lukuunottamatta.
Hyvin toimii!

Neiti Nimetön, ensi vuonna kannattaa todella mennä ja nähdä etukäteen vaivaa siinä, että katsoo mitä kaikkea tarjontaa messuilla on. Paikan päällä on niin paljon ihmisiä, että hakeminen on työlästä. Kun tietää messuosastot, löytää helpommin etsimänsä, ja siinä sivussa paljon muuta...

Iloista viikkoa molemmille!

Related Posts with Thumbnails