keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

KivikellarinmäkiMuutama viikko takaperin juhlimme tädin miehen syntymäpäiviä. Juhlapaikka oli erittäin mielenkiintoinen, "Kivikellarinmäki". 
En ollut koskaan ennen kuullut kyseisestä paikasta, mutta sen leppoisa tunnelma jäi minulle voimakkaasti mieleen. Tuntui kuin olisi siirtynyt ajassa taaksepäin. 
Museoalueena toimiva paikka sisältää valtavasti nähtävää ja voin lämpimästi suositella siellä vierailua. Varaa runsaasti aikaa, se menee kuin siivillä. 


Few weeks ago we celebrated my aunt husband's birthday. Festive place was very interesting, "Stone Cellar's Hill". 
I had never before even heard of that place, but it left strongly in my mind. It felt like being travelled back in time. 
There were tremendous to see in the museum area and I can warmly recommend a visit there. Take a lot of time, it really flies there.


4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Oooooo, rakastan tuollaisia paikkoja! Ainoa ongelma niissä on se, että oma aikataulu on usein rajallinen. Tuollaisilla museoalueilla kun saisi vietettyä vaikka pari päivää ilman pitkästymisen merkkejä... :)

Black on White kirjoitti...

Meidän onni oli, että samalla vietettiin juhlapäivää, aurinko paistoi ja päivä kääntyi varhaiseen iltaan eikä kiirettä tarvinnut pitää.
Mukana oli sukulaisten lapsia, jotka antoivat paikalle oman lisänsä. He olivat niin innoissaan kaikesta: "Tule taas katsomaan, mitä minä löysin..."

Anonyymi kirjoitti...

Oh, what a lovely place!! I love these museums, where you can see the way of life many years ago!!!!!
I like it very much, if the museum is animate (is this the right word? I don't know ;o)!). I mean people in costumes showing the historic life...
I think, you had much fun in this museum!
Wish you a wonderful weekend!!
Hugs, Manou

Black on White kirjoitti...

Manou - I know what you are meaning and I agree. People with costumes makes places even more interesting!
Have to visit often this kind of places!

Related Posts with Thumbnails