maanantai 9. maaliskuuta 2009

NappikauppaJoskus taannoin ihastelin ystäväni nappivarastoa. Hänen isoäitinsä oli ollut ompelija ja hän oli kerännyt VALTAVAN määrän erilaisia nappeja yhteen astiaan.

Sometimes ago I admired my friend's button collection. Her grandmother had been a dressmaker and she had collected an ENORMOUS number of different buttons in one bowl.

Tänään päätin siivota oman isoäitini vanhan "ompelulaatikon". Se on eräänlainen rahi, jonka istuinosa aukeaa kantena. Olen ommellut sen päälle irtohupun ja pitänyt sitä yleensä olohuoneessa.

Today I decided to tidy up my own grandmother's old "sewing box". It is a sort of stool with a open seat cover. I have sewn the slipcover on it and held it in my living room.


Laatikon kätköistä löytyi erinäinen määrä hauskoja tarvikkeita, joiden olemassoloa en edes muistanut. Niin, ja sievä määrä nappeja.

The box included a lots of funny accessories those existence I didn't even remember. Yes, and nice amount of buttons too.


Joskus onni löytyy yllättävän läheltä.

Sometimes the happiness can be found surprisingly close.

4 kommenttia:

Netta kirjoitti...

Parhaita tuollaiset aarrekätköt kuten ompelurasiat. Niistä löytyy vaikka mitä, minkä olemassaoloa ei muistakaan.

Ihastelin painamiasi koira-aiheisia kankaita ja löytyiväthän ne inspiraationlähteetkin sitten. Hurmaavia!

"Kantriina" kirjoitti...

Kauniita ompelutarvikkeita siulla siellä kätköissä... ja kauniisti olet niitä kuvannut!

Terkuin,
Kantriina

Black on White kirjoitti...

Netta - Löytämieni tarvikkeiden joukossa oli paljon sellaista, jota olisin viime aikoina tarvinnut. Miten pää voikin olla niin hatara, että se sivuuttaa suuren määrään tietoa. Edelleen kuulutan sen perään, että tarvikkeilla pitäisi olla oma paikkansa. Minulla näin ei valitettavasti aina ole. Ainakaan en aina muista, missä mikin on.

Hyvä, että inspiraatio löytyi. Se on parasta!

Kantriina - Välillä on kiva tehdä tälläisiä löytöjä. Järjestämisvimma tuli ihan ex tempore ja onneksi tuli. Tällä kerta se oli kannattavaa.

Kaylovesvintage kirjoitti...

looks great...so you will make lot's of cool craft now

Related Posts with Thumbnails