tiistai 13. tammikuuta 2009

Harmauden karkoitus

Pihalla on aivan uskomattoman harmaata ja synkkää. Tälläisinä päivinä kaikki piristys on sallittua.

Näistä jos mistä, sitä luulisi saavan. Vitamiineja & värienergiaa. Kummasti mielialaa nostaa myös tieto siitä, että loppuviikosta pakastaa taas.

There is incredible grey and gloomy outside. All natural stimulants are permitted in these days.

From these, if anywhere, it ought to receive. Vitamins & energy of colour. It also feels much better to know that in the end of week will freeze again.

4 kommenttia:

aino kirjoitti...

pakkanen olisi tervetullut tosiaan!

Ilona kirjoitti...

Täällä pilkahti tänään aurinko! Ja yöllä oli satanut hippunen lunta takaisin.

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Hieno kuva - meilläkin nyt lähes koko ajan appelsiineja, kunpa tulisi vaan enemmän syötyä..

Kysyit minulta tuosta Googlen kääntäjästä - olen liittänyt sen blogiin ihan normaalisti eli en ole mitään sen kummempia toimenpiteitä siinä tehnyt. Kumma, jos sinulla ei suostu toimimaan - ehkä kannattaa vaan hetken päästä yrittää uudelleen. En tiedä mikä hyöty siitä on tai kuinka paljon sitä ihmiset käyttävät, kun käännökset on vähintäänkin outoja. Parempaa harjoitusta saa, kun kirjoittaa myös englanniksi, kuten olet tehnytkin. Toivottavasti ongelma ratkeaa - hyvää viikonloppua!

Black on White kirjoitti...

Aino ja Ilona- täällä kova pakkanen ja aurinko olivat taas hetkellinen ilo, mutta kaikki vähäkin otetaan vastaan ja ollaan onnellisia.

Fru Skrot - kiitos vastauksestasi. En voi ymmärtää, mikä minulla tökkii. Parempi siis jatkaa myös universaalilla kielellä.

Iloista sunnuntaita!

Related Posts with Thumbnails