keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulutunnelmaa ystävän luonaJo jonkinlaiseksi perinteeksi on tullut kuvata ystäväni kotia ennen joulua. Tänäkin vuonna pakkasin kameran matkaan mukaan yhtenä sunnuntaisena pakkasaamuna ja suuntasin hänen luokseen.


 

Kuusi oli kannettu sisään ja edellisenä päivänä siskontyttären kanssa hankitut viimeiset joulukoristeet ripustettu. Tänä vuonna pinkki oli vahvasti koristuksessa mukana niin joulupalloissa kuin kynttilöissäkin.


Tuli takassa, villasukat jalassa kuumaa glögiä nauttien ikuistimme tämän joulun tunnelman. 

Viime vuotiset kuvat on nähtävissä täällä.
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa 

Noki-kissa halusi vahvasti olla osallisena kuvauksissa. Jos ei kiehnäämällä kynttilöissä tai osallistumalla takan lämmitykseen niin ainakin kuusen joulupallojen kanssa. 

Kaikille tiedoksi - kissa ei vahingoittunut kuvauksissa :)
Tämä todella on koti, jossa valtaosalle esineistä on oma tarina kerrottavanaan. Pieni posliininen Arabian kuppi on löytynyt joskus talon alta vanhan viinapullon vierestä, ruokapöytänä toimii vanha ovi ja alla olevan kaapin talon emäntä kantoi aikoinaan aitasta sisään. Muutama kuva kaapista on nähtävissä täällä


Pyramidi, joka sortui 

Kuvaspäivästä seuraavana aamuna ystäväni soitti minulle matkalla töihin ja kertoi, että mukipyramidi oli aamulla romahtanut. Onneksi vain kolme mukia oli kärsinyt kolhuja ja ne Muumimukit ovat yhä tuotannossa.


Rakkaalle ystävälle kiitos, että sain taas kuvata kaunista ja persoonallista kotiasi!

Tänä pääsiäisenä olen jalat tukevasti Suomen puolella eli seuraavat kuvat viimeistään silloin. 

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails