torstai 2. elokuuta 2012

LopputulosLivingetc-lehden kesäkuu 2012 numerossa oli hyvä artikkeli valokuvaaja Paul Massayn kodista; sopivan beach, kodikas, viihtyisä, valoisa. Ja miten ihastuttava lankkulattia! Onneksi tämä lehti sattui käsiini viime tipassa, kun vielä arvoin eri lattiamallien kanssa. Eräskin mallikappale oli tässä vaiheessa jo kannettu kotiin, stemmattu ja palautettu liikkeeseen. Veljen vaimo oli mukana, kun viimeisen kerran etsimällä etsittiin sopivaa ja minä lähetin ystävälle valokuvia, jotta hän voisi sanoa mielipiteensä vaihtoehdoista. Kaikista eniten pidin harmaansävyisestä "lankusta". Se sopi värien puolesta kotiini parhaiten, vaikka aluksi pitkään mietinkin onko se liian kesämökkimäinen. Vielä en ole katunut hetkeäkään. Se on kaunis ja mukavantuntuinen paljasta jalkaa vasten. 


Eteiseen tuli uusi kaapisto ja koska lattia jatkuu suoraan sieltä olohuoneen puolelle, uusittiin laminaatti koko matkalta. Yhtenäisyyden vuoksi "lankku" jatkuu vielä makuuhuoneessakin.


Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen! Mikään ei ole mukavampaa kuin nauttia nyt tästä kaikesta. En voi kyllin kiittää perhettäni korvaamattomasta avusta, kaikkia teitä ystäviä, jotka elitte hengessä mukana, autoitte sopivanlaisen kaapiston suunnittelussa, laminaatin valinnassa, neuvoitte ja tsemppasitte. Naapureita kiitän pitkästä pinnasta, kun jaksoivat kuunnella jatkuvaa hiomakoneen ulinaa ja kiitos kaapiston kasaajalle ja listojen laittajalle. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

IHANAN NÄKÖISTÄ!!! :)
C

Black on White kirjoitti...

Kiitos :D

Tuu pian käymään - korkataan skumppa partsilla!

Hali!

Related Posts with Thumbnails