torstai 16. kesäkuuta 2011

TukholmaReissu Tukholmaan oli juuri sopiva arjenkarkoituskeino, kun kesälomaankin on vielä matkaa. Pieni ja niin hartaasti odotettu pyrähdys rakkaan ystävän kanssa hetkeksi toisaalle. Huoletonta yhdessäoloa, jatkuvaa naurua, herkkuja ja ehkä vähän kaupoissakin kiertämistä.
Yhä vain jaksan ihmetellä, miten paljon tavaraa sitä laukuissansa kantaa muutaman päivän vuoksi - Minulla vaatekertoja taisi olla vielä puolet vähemmän mukana kuin ystävälläni :)
Tukholmassa keli oli helteinen, mutta valitettavasti kotimatkalle lähdettäessä aurinko ei jaksanut enää paistaa ja kannella oli niin vietävän kylmä. Hetki merituulessa upeiden rantatalojen ihailua riitti. Vasemmanpuoleisin taisi olla oma suosikkini.


Ystävälle halaus ja lämmin kiitos ihanasta matkaseurasta!
Seuraavaksi Ahvenanmaa?

3 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Näyttää olleen kiva ja kaunis reissu!

Minä myös haaveilen matkasta Ahvenanmaalle. En ole käynyt kuin satamassa, mutta jo sieltä käsin se näytti kovin ihanalta. Olisi mahtavaa varata pari viikkoa aikaa, ottaa polkupyörä ja makuupussi mukaan, ja fillaroida ympäriinsä. Vielä kun säät hellisivät niin luulisi olevan lähellä täydellistä. :)

Black on White kirjoitti...

Sanos muuta!

Minäkään en ole reissannut Ahvenanmaalla. Tällä reissulla istuimme ikkunan ääressä ja katselimme ruudun läpi, kun laiva pysähtyi Maarianhaminassa. lllan pimetessä ystäväni kertoi aiemmasta reissustansa sinne ja minä vain kuuntelin. Vaikutti niin mukavalta kohteelta, tahtoisin kovin myös itse käydä siellä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei ihanaiseni! :)

Me todellakin toteutamme Ahvenanmaan reissun, ehdottomasti! Katselin hetki sitten myös uusia matkatarjouksia Tukholmaan, niin paljon jäi näkemättä! Ja lupaan, ensi kerralla jätän pari vaatekertaa kotiin! ;D Halauksin, Ystäväsi Ove

Related Posts with Thumbnails