sunnuntai 21. helmikuuta 2010

MagazinesOn paljon asioita, joita pitäisi tehdä useammin. Yksi niistä on lehtien järjestely. Niin ihania, kuin kaikki sisustus- ja muotilehdet ovatkin, ne vievät aikamoisen tilan ja aihettavat (ainakin minulle) stressiä epämääräisinä pinoina.
Koska olen sairastellut muutaman päivän, eikä pihalle tehnyt mieli noissa pakkaslukemissa, päätin kerätä makuuhuoneessa olevat lehdet yhteen kasaan, karsia turhat ja säilöä loput. Tottakai siinä vierähti useampi tunti, kun välillä piti istahtaa lukemaan hyvää artikkelia ja järjestellä siinä sivussa vähän muutenkin paikkoja, mutta lopputulos kuittasi kaiken vaivan.


Armas AmandaB:n laatikko veti sisälleen yli 70 lehteä, joista osa oli aiemmin kuormittanut seinällä olevaa lehtitelinettä, yöpöytääni, työpöytää, kaappia...

En muuten tiennyt, että AmandaB:llä on nykyisin myös nettikauppa.


Saturday morning and organizing some of my magazines. Incredible how much I have those, and only in my bedroom. It's much more functional now, thanks to my dear AmandaB magazine storage box which holds over 70 magazines.

5 kommenttia:

E kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään. :) Kodin sisustaminen on mielessä koko ajan... Kun vain pääsisi ensin muuttamaan sellaiseen asuntoon josta tulee "koti" ainakin muutamaksi vuodeksi. :)

Black on White kirjoitti...

Koti syntyy pikku hiljaa. Ymmärrän, että on vaikea toteuttaa ajatuksia, jos ei pääse asettumaan kunnolla aloilleen. Parhaimmillaan koti on sellainen pesäkolo, joka on asukkinsa näköinen ja oloinen. Ja mikä tärkeintä, siellä on hyvä olla!

Sitä mukaa, kun valon määrä lisääntyy, huomaan alkavani koluta kotona paikkoja. Tuntuu äärettömän hyvältä saada asioita järjestykseen, luopua kuormittavasta materiaalista ja voida hengittää vapaasti.
Viimeksi joulun jälkeen siivosin kaappeja ja kannoin muutaman kassillisen tavaraa keräykseen. Muutamaa kuukautta myöhemmin huomaan, että sama olisi tehtävä taas:)

City Girl Chicago kirjoitti...

this is a necessity in any woman's househould I think ~ what a wonderful idea!

Black on White kirjoitti...

Thanks, I think that too!

rabbit and the duck kirjoitti...

I think I need one of those boxes too, my magazines are currently in a big pile on the floor. Occasionally I use them to hold my front door open. Tragic!

Related Posts with Thumbnails