sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Matkaan


MATKAAN
Milloin minne miten
ISBN: 978-951-1-23369-5

Ystäväni lähti vajaaksi puoleksi vuodeksi Espanjaan. Tapasimme muutama viikko sitten, kun hän palasi kotiin Madeiralta ja tartutti minuun kovan matkakuumeen. Päivitän tänne aika ajoin pakkaslukemia ym., koska tiedän hänen vierailevan täällä silloin tällöin.

Antoisaa matkaa ystäväni, voi hyvin!
Täällä -20 astetta pakkasta ja lunta sataa hiljalleen.
Toivottavasti cava ja mansikat maistuvat!

P.S Muistakaa Matkailu-messut messukeskuksessa.

1 kommentti:

Tinna kirjoitti...

Moikka!:)

Terveiset Espanjasta, täällä ei ole tällä hetkellä kovin lämmin, mutta kuukauden sisällä saadaan jo varmaan ihan kunnon kelit! Suomessa on kai edelleenkin ihanan talvista ja lumista, ainakin kaikkien kuvat näyttävät ihanilta!:) Oikea talvi viimeinkin kuulemma Helsingissäkin, ties kuinka monen vuoden jälkeen...

Täällä kaikki on hyvin, kiirettä pitää kun kalenteri tuntuu täyttyvän perinteiseen tapaan täälläkin:) Ensi viikonloppuna Granadaan ja muutamia muitakin matkoja(mm. Ibiza) on suunniteilla, mutta niistä lisää myöhemmin!

Oli taas niin ihanaa nähdä tutut, kauniit sivut; kiitos niistä ja kiitos terveisistä. Voi hyvin ja kerro terveiset myös muulle kotiväelle! Ja tule/tulkaa Espanjaan! Täällä elämä on kovin mukavaa ja leppoisaa, cava ja mansikat, viinit ja juustot ja kinkut ja paellat jne. maistuvat(hiukan liiankin hyvin..)

Halaus ihanalle ystävälle ja myöhäiset ystävänpäivätoivotukset <3

Related Posts with Thumbnails