sunnuntai 10. lokakuuta 2010

SunnuntaiSunnuntai on yksi viikon parhaista päivistä. Ihan vaan sen vuoksi, että silloin voi täysin nauttia siitä, ettei ole kiire minnekään. Kahvit termariin, koirat autoon ja kaupungistä hetkeksi pois. Tälle päivälle kaavailtu reissu siirtyi kuitenkin ensi viikkoon oman toipilaisuuteni vuoksi ja kahvitkin juotiin omassa keittiössä. Siitä huolimatta, sunnuntai on sunnuntai.


Kummat ovat parempia Amerikan vain Ranskan pastillit? Minusta Amerikan. Viime viikolla kävimme pikkusiskon kanssa katsomassa Prinsessa-elokuvan ja minä epähuomiossa ostin mukaan pussillisen Ranskan pastilleja. Moka, joka oli helppo korjata. Strepsilsien jälkeen nämä maistuvat entistäkin paremmilta.


Viime keväänä kylvin erilaisia yrttejä; basilikaa, oreganoa, persiljaa, rosmariinia, timjamia, ruohosipulia ym. Vaihtelevalla menestyksellä. Yhä elossa ovat oregano, basilika ja kitukasvuinen ruohosipuli, jotka oli nostettava kylmää pakoon sisätiloihin.
Siinä vaiheessa kesää, kun istutin yrttejä omiin purkkeihin, ihmettelin löytämiäni ylimääräisiä taimia.


Olin jossakin vaiheessa työntänyt multaan sitruksen tmv. siemeniä. En vieläkään tiedä, mitä nämä ovat, mutta hyvin ne näyttävät ikkunalaudallani voivan. Elämä on yllätyksiä täynnä!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails