tiistai 21. syyskuuta 2010

DoggieloungeEn edes muista, kuinka pitkään olen halunnut koirille Fatboyn Doggieloungea. Kaksikko on tuhonnut jossakin määrin kaikki edeltäjät ja pitkään mietin, tulisiko tästäkään poikkeus. Värin kanssa ei tarvinnut arpoa, ja kun matkassa mukana oli vielä iloinen kantaja, ostopäätös oli tehty. Sopii passelisti minun kotiini ja pikku hiljaa koiratkin alkavat ottaa sen omaksi paikakseen.


I don't even remember how long I have wanted Fatboy's Doggielounge to my dogs sleeping place. They have destroyed almost all the predecessors and that's why I wondered if this won't be an exception. The color was right one and because I had my own carrier with me - it wasn't hard to make the purchase decision. The Doggielounge is so fine and just right one to my home. And eventually the dogs sleep on it, not in my armpit.

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Tuolla meidän vanhuksella oli pentuaikoina vanha nahkainen säkkituoli, ja herra oli täysin rakastunut siihen. Mitä ihmeellisimpiin asentoihin sitä koirakin vääntyy nautiskellessaan unesta! Säkki täytyi lopulta heittää roskiin sen alkaessa vuotaa niitä styrox-murusia ympäriinsä. Vastaavaa ihanuutta ei vielä ole tilalle löytynyt, ehkä tämä olisikin hyvä! :)

Black on White kirjoitti...

Se nahkainen säkkituoli olisikin yliveto. Tytskyjen oli aikoinaan keinonahkaa ja siinä kun aikansa tamppasivat ja hakivat oikeaa asentoja styroxipallotulva oli valmis. Niitä sähköisiä pikkupalloasia olikin sitten kiva metsästää :)

Related Posts with Thumbnails